Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amatör Am Yalatma Videosu

Amatör Am Yalatma Videosu


Amator Am Yalatma Videosu
Amatör Am Yalatma Videosu

Amatör Am Yalatma Videosu

Am Yalatma videolarını özenle seçmeye çalışıyorum. Özellikle çekim kalitesi iyi kötü olmasına önem vermeden paylaşmaya çalışyorum. Görüntü kalitesinden ziyade o anı yani am yalatma anındaki hissi, tutkuyu, am yalama isteği ve am yalatma isteğini hissettiren videoları paylaşmak başka bir haz.

Sadece yalatmak rahatlamak isteyen hanımlar

Sadece yalatmak ağzıma boşalıp rahatlamak isteyen hanımlar iletişme geçsinler. Tecrubeli olgun ve evli bir erkeğim. Sikişmekten ziyade tek isteğim doya doya am yalamak. Vajinasını yalatmak isteyen bundan hoşlanan daha önce deneyimlemiş veya denemek isteyen hanımlarla görüşmek istiyorum.
Tabiki gizlilik icerisinde İstanbul da yaşıyan veya İstanbul'a gelebilecek vajinasını yalatmak rahatlamak isteyen hanımlar iletişime geçebilirler.
Am Yalatmak
Am Yalatmak

Am Yalatma Videosu



Hakkımda ve Iletisim

İletişim bilgilerime aşagıdan ulaşabilirsiniz. Hakķımda da kısaca bir şeyler paylaştım. Daha detaylı, aklnıza takılan şeyler için sorularınızı bekliyorum.

Hakkımda

Daha detaylı bilgi icin Hakkımda sayfasına bakabilirsiniz.

78'li yani şimdi 40 yaşında ama genc gösteren olgun ve evli bir erkeğim. Evliyim o nedenle farklı bir cinsel arayışım bulunmuyor. Yani sikismek için degil doya doya am yalamak için buradayım. Eşim am yalatmak yani vajina yalatmak sapıklık olarak görsuğunden vajinasını yalatmak isteyen hanımların iletişime geçmesi için blog ve twitter adreslerini açtım.

Gizlilik

Gizlilik evli oldugum için benim içinde çok önemli bu nedenle kisisel bilgilerimi paylaşmıyorum. Gerçek isminizi veya telefon numaranızı paylaşmanıza gerek yok. Bende paylaşmıyorum. Belili bir güven olmadan ve yüzyüze tanısmadığım kimse ile telefonumu paylaşmiyorum.

Iletişim

Twitter : @oralmasajx Twitter : @orlmsj Instagram: @oralmasajx Mail : oralmasaj@gmail.com
Adınız:

Mail Adresiniz: *

Mesajınız: *


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.