Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

am yalamak

Am yalamak

Am yalamaktan baska bir gayem amacim bulunmamakta, bakire olabilirsiniz bu benim icin onemli degil, kesinlikle size zarar vermiyecegimi tanidiginizda zaten anlayacaksiniz. Bakire oldugunuzda masturbasyon yaptiginizda gosterdiginiz ozenden daha fazla ozen gosteririm. Zaten dilimi 8 - 9 santim icinize sokmam mumkun degil, dilim cok marifetli olmasina karsin cok uzun degil 7- 8 santim dil demek kaslarimin arasina degdiriyor olmam demek. Dunyada bunu kac kisi yapabiliyor bilemiyorum. Gerci dilimin o kadar uzamasini isterdim, amciginizin icini de yalardim o zaman... Of mukemmel olurdu. Ama degil ve oyle bir dil dunya da yoktur.

Sozun kisasi barike olmanizda bir sakinca yok yannimdan ayrildiginizda bakire ama gayet rahatlamis olarak cikacaksiniz.
amyalar

Amyalamak hayatta vazgecemiyecegim zevkim... 
aminizi yalatmak istiyorsaniz inanin benden guvenilir ve sirdasini bulamazsiniz. Suan beraber oldugum bir kadin var ama islerinin yogunlugundan gorusemiyoruz. 36 -37 yasindayim ve bir kere geliyoruz dunyaya insan zevklerinden keyiflerinden cekinerek ozlem duyarak yasamamali.  vajina yalamak benim icin bir tutku, bir ihtiyac yemek yemek uyumak kadar dogal bir ihtiyac ve tutku. O nedenle am yalamak benim en buyuk ihtiyaclarimdan biri kimseye bir kotuluk veya hayatini olumsuz etkilemeden bu tutkumu bu ihtiyacimi karsilamak istiyorum.Am yalamak benim icin cinselligin dorugu.




Kadinlara ozel oral masaj | saatlerce keyifle am yalarim mesaj atin
maille ulasin oralmasaj@gmail.com
twitter: @oralmasaj
Hakkimda sayfasindan beni taniyabilirsiniz. Hakkimda |
Mesaj attiginizda direk telefonuma mesajiniz dusmekte, akliniza takilan her konuda bana mesaj atabilirsiniz. Am yalamaktan baska bir arzum istegim bulummamakta.

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.