Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina Yalatmak

Vajina yalatmak genelde amatör am yalama videosu yayınlasamda bu video  profesyobel cekim yani bir porno filmden bir parça olsada izlemekten keyif aldığım bir am yalama videosu. Bacaklarını aralaması ve muhtesem kalca ve baldırlara sahip olması videoya başka bir çekicilik katmış. Özellikle sevgilisinin yalarken başıni vajinasına yapıştırması tek kelimeyle beni benden alıyor. Tabi bu sahneyi birebir de çok yaşadım.

Vajina dudakları

Vajina dudakları iri ve dolgun olması beni baska bir sekilde çekiyor. Yaladığım kadınlarda sadece göçmen kadınlarda raslıyorum. Yani vakti zamanında türkiyeye bir şekilde göçen ailelere ait bir yapı avrupaya ait. Genel de bizdeki kızlada bir çizgi halinde ama sarışın veya kumral kadınlarda bu şekilde iri ve belirgin vajina dudakları oluyor. Çok mu önemli derseniz hayır ama görsellik erkekler için her zaman önemlidir. 

Sulu ve kıllı vajina yalamak

Sulu vajina yalamak veya kıllı vajina yalamak benim için daha önemli özellikle sulu ama iyi sulanan bir vajina yalamak benim için daha önemli olsa da her şekilde am yalamak yeter artar bile sonrası tamamen teferruat.

Vajina temizliği nasıl olmalı ?

Vajina temizli benim için koku ve normal olmayan hastalıktan kaynaklanan sıvının olmaması. Ayrıca popunuz temiz olmalı, kilodunuzda am suyunuz haricinde kaka kalıntısı iğrendirir. 


vajina yalatmak
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.