Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Domalip deliklerini yalatmak

Domaltıp iki deliği de yalamak

Am yalamak bildiğiniz gibi benim fetisistim. Yani am yalamayı seviyorum demek aldığım hazzı keyfi anlatamaz. Gözlerimi kapattığımda o anı yani am yaladığım anlari hayal ettiğimde dilim istemsiz hareket ediyor. Içim kıpır kıpır oluyor. 



İki deliğini de yalatmak istiyen nadiren çıkıyor

Am yalatmak istiyen kadın veya bunun hayalini kuran kadın çok az en azından normal hayatımda karşıma hemen hemen hiç çıkmadı. Örneğin eşim sapıklık olarak görüyor. Blogumu inceliyenlere çok tuhaf gelsede blogum sadece am yalatmak veya vajina yalatmak kelimelerine diyarlı yani siz am yalatmaktan hoşlanan veya denemek istiyen birisiniz o nedenle google da arama yaparken blogumla karşılaşmış olabilirsiniz. Başka bir sekilde bloguma ulaşmanız imkansız, uzatmitayım siz bundan hoslandığınız icin buradasınız ve bundan bir kadının hoşlanmaması size anlasız geliyor. 

Şimdiye kadar iki veya üc kadın vajinasıni yalatırken göt deliğini de yalatmak istedi. Tabiki keyifle yerine getirdim. Bazılarıyla yaşadığım o anları ölunceye kadar unutmayacam. 

Göt deliği yani anüs yalatmak

Göt deligini yalatmak veya anüs yalatmak nadiren karşıma çıksada keyifle yalarım. Kadınların bu sekilde hem keyif aldıklarını hem de bosalmalarını tetiklediğini defalarca yaşasamda buna karşıda çıkanlar, rahatsız olanlar oldu. En ufak bir dilimle dokunusumda irkildiklerinede sahit oldum. 




vajinasini yalatmak isteyen biraz cesaret gosterebilecek kadınlardan mesaj bekliyorum....
oral masaj, keyifle saatlerce vajinanıza dilim ve dudağımla masaj yaparım.
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.