Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalayan erkek

Vajina yalayan erkek

Am yalamak özellikle am yalatmak istiyen bir kadının vajinasını yalamak en büyük keyfim. Bu blogu eşim yalatmak istemediği için yalatmak istiyen kadınlarla iletişim için olusturdum. Ergenlik döneminden itibaren en büyük hayalim am yalamak doya doya am yalamak. 

Bütün kadınlar am yalatmayı sevmiyor

Blogumdan veya diger sosyal medya araclarını kullanarak iletişime gecen kadinlar inanmıyor ama bütün kadınlar am yalatmayı sevmiyor. Ornegin eşim sapıklık olarak görüyor. 

Rica minnet am yalamak istemiyorum

Blogumdan da istekli bir sekilde yazıp sonradan istegi kaybolanlar var veya yalavarmı bekliyenler o zaman direk mesajlasmayı sonlandırıyorum. Çünkü rica etsem istesem eşimde yalatır. Size neden yalvarayım ki. Ben amcığını ağzıma dayamasını yalatmak icin istekli olması ve bunu bana hissettirmesini istiyorum.

Genç kızların isteğine bayılıyorum

Genç kızların am yalatma istegine bayılıyorum ama genclerde başbaşa kaldığımızda bir türlü rahat olamıyorlar. Onları rahat ettirmek icin her seyi yapmak istiyorum ama coğu kasılıp kalıyor. 

Vajina yalayan ve bundan büyük bir keyif  haz alan bir erkeğim

Bu hep böyleydi, ergenlik zamanımdan beri am yalama isteği sikişmekten bur adım öndeydi. Vajinasını doya doya yaladığım bir kadın isterse tabi keyifle sikerim ama sadece sikismek için bir kadınla beraber olmak istemiyorum. En azından blogumdan iletisime gecenler sikismekten ziyade vajinasını yalatmak isteyen kadınlae olsun istiyorum.



Vajinasını yalatmak isteyen kadınlardan mesaj bekliyorum.
Vajina yalayan erkek





Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar

Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.