Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Starbucks Suadiye de kahve molasi

Starbucks Suadiye de kahve molası


Is gorusmesi icin geldigim Suadiye de Starbucks da kahve molası verdim. Cadde her zamanki gibi guzel ve bakımlı kadınlarla dolu. Kocalar çalışırken birbirinden güzel bakımlı kadın kafeleri doldurmuş ve guzelliklerini sergiliyorlar. 

Bu işyerinde calismak isterdim. Bir de yakinlarda bir sevgili bulabilsem harika olurdu. Güzel kadın maddiyatla ilgili degil ama bakımlı kadın maddiyatla birebir ilgili.  Gerci bakımlı kadınların ilk yaptikları sey vajinalarındaki kıllardan kurtulmak ama yapacak bir sey yok. 

Tam da benim istedigim kadinlar cevremde yas ortalamasi 35 yas belki biraz daha fazla olabilir. Bakımlı kadınlar guzellikleri anlamsız. 

Suan buradaki kadınlardan hangileri vajinasını yalatmış olabilir, hangisi vajinasını yalatmaktan hoslanır tahmini yapıyorum. Bana has sacma bir oyun iste ..... 😊




Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.