Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeniden Kıbrıs

Bir aksilik olmaz da anlaşabilirsem, Lefkoşa Kırbıs da çalışmaya başlıyacam. 

Dediğim gibi bir aksilik olmazsa Kıbrıs da Lefkoşa da  belirli bir süre yaklaşık 1 yıl kadar yalnız yaşıyacam. Sartlar da anlaşabilirsek, Lefkoşa da yalnız yaşıyacağim bir ev ve araç verilecek. Umarım her şey yolunda gider. Birileri yani bir kadınla beraber olabilir miyim, bilemiyorum.Gönlümden ve aklımdan geçen Kıbrıs'lı Çıtır ile en sonunda tanışabiliriz ama pek de ihtimal vermiyorum.


Lefkosa-Kibris-KKTC
Lefkosa Kibris KKTC


Belki de yepyeni bir seyler yaşıyabilirim ki bu hastalık döneminde pek sanmıyorum. Umarım her şey yolunda gider de işime gücüme bakarım. Bu am yalama sevdasına kendime, işime sırt çevirdim. Hala çok istesemde artık kimsenin peşinden koşmayacam. Yalatmak isteyen beni bulur nasılsa, seni çooook özledim Lefkoşa



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.