Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amcigindan Akan Sutu Yalatmak Istiyen

Amcığından Akan Sütü Yalatmak Istiyen

Amcığından akan sütü yalatmak ister misin?
Am yalama fetisisti bir erkegim sulanmış am yalamak bambaşka keyif, am suyunun ağzıma boşalması kendimden geçmemin anahtarı ve bu benim rahatlamamı üstümdenki tüm stresten kurtulmamı sağlıyor.

Am yalamak benim bu dünyadan gecici bir süre de olasa kurtulup rahatlama seklim o nedenle de en büyük tutkum. Sulanmış bir am yalamak da gözlerimi kapatıp hayalini kurduğum bir sey bu nedenle bu videoyu izlediğimde kendimden gectim.


Her kadının amcığı belirli bir yaşa kadar sulanır ama bazılarının ki başka bir sulanıyor. Karşıma bir kaç defa çıktı ancak doya doya yalama fırsatım olmadı. Doya doya yalama derken evet görüştüğümüz gün yaladım ama sonrasını getiremedik. 

Böyle amcığı sulanan cok yakın mesafe de oturan evli ve iki çocuk annesi Filiz vardı. Benden 4-5 yaş büyük olsa da hatları 18'lik hatunlara taş cıkarırdı. 4-5 defa görüştük sonrasını onun ozel sebeplerinden getiremedik. Ama hiç kendisini unutmadım. Filiz bambaşka bir kadındı. Tekrardan görüsmeyi çok ama çok isterdim. 

Amcığı bu hatun gibi sütlüydü. Delirtiyordu beni ama iste görüşmelerimizde  zaman sıkintısı vs koptuk birbirimizden.

Vajina Sut Gibi Akinti

Tek Amacım Keyifle Saatlerce Am Yalamak

Evli 78'li 40'lı yaşlarda bir erkeğim. Am yalama fetişistiyim. Evli olduğum için sikişmek gibi bir derdim yok. Eşim yalatmayı sapıklık olrak gördüğünden ben de internetten Am Yalatmak istiyen Vajina Yalatmak istiyen hanımlar ulaşıyor ve yaklaşık 10 yıldır internetten Oral Masaj blogum sayesinde yalatmak istiyen hanımlarla buluşuyorum.

Istanbul Anadolu Yakasında oturuyorum. Kadıköy de bir suitte buluşuyorum ki isterseniz sizin belirleyeceginiz bir yerde de gorusebiliriz. Istanbul da yasiyan veya gelebilecek kadınlarla gorusuyorum. Temizlik ve en önemlisi am yalatma istegi olmalı. Yaşınız, kilonuz, fiziksel özellikleriniz önemsiz. Kapalı yani türbanlı olmanız veya türbansız olmanız önemsiz. Yalatma isteği en önemsediğim. Evli kadınları özelikle 30'lu 40'lı yaşlardaki kadınlarla daha iyi anlaşıyorum. Bekarlarla da olabilir tabiki karşılıklı güven olursa, gizlilik güven konusunda kafanızda soru isareti olmasın bu konuda dikkatliyim. Hem benim içinde önemli.

Sadece yalatmak istiyen hanımlar.

Adınız:

Mail Adresiniz: *

Mesajınız: *


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.