Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalatmak istiyen

Vajinasını yalatmak istiyen

Vajina yalatmak kadınlara özel oral masaj yapıyorum. Am yalatmak ve vajinasına dilim ve dudaklarımla vajina masajı yaptırıp rahatlayıp ağzıma bosalmak am suyunun her damlasını emdirmek istiyen hanımlar cekinmeden yazabilirsiniz.



Amacım Sadece Keyifle Am Yalamak

Amacım sadece vajinasını yalatmak ve rahatlayıp ağzıma bosalmak kadın ve kızlarla beraber olmak. Bunun haricinde sizden cinsel bir talebim olmayacak. Evli 40'lı yaşlarda bir erkegim eşim vajinasını yalatmaktan hoşlanmıyor. Sapıklık olarak görüyor. Bu nedenle 2010 senesinden bu yana internette " am yalatmak " "vajina yalatmak " kelimelerine duyarlı arama motorlarinda bu kelimeler haricinde karşınıza çıkmayacak bu ve benzeri bloglar yazmaktayım.

Blogumdan ve twitter ardesimden iletisime gecen onlarca kadını mutlu ettim. Sizde vajinanızı yalatmak istiyorsanız çekinmeden iletisime gecebilirsiniz.
Sadece vajinasını yalatmak ve rahatlayıp ağzıma boşalmak istiyen kadınlar mesaj atsınlar. Başka bir cinsel beklentim bulunmuyor. Sadece doyasıya am yalamak istiyorum.
  • Mesajinızda kendinizi kısaca tanıtınız
  • Istanbul da ikamet eden veya Istanbul'a gelebilecekseniz iletisime gecin
  • Nadiren haftaici aksamları müsait olsamda, Cumartesi günleri tüm gün müsaitim
  • Mesajlarınız direk telefonuma düşmekte müsait olduğum an size geri dönüş yapabilirim.
Adınız:
Mailiniz: *
Mesajınız: *

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.