Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amator Am Yalatma Videosu

Amatör Am Yalatma Videosu

Bu am yalatma videosuna hastayım. Hem amatör cekim hem de gizli çekilmiş. Am yalatan kadının dogal haline bittim. Erkeğim kafasını tutmuş vajinasını keyifle yalatıyor. Bayılıyorum bu kadını izlemeye. Vajina yalatmak am yalatmak istiyen bundan bu kadar keyif alan tek kadın hayatımda olsa yeterli benim için.

Vajinasını yalatmak istiyen uzun süreli bir beraberlik düşünen bir kadın her zaman aradığım şey

Günübirlik ilişkilerim olsada genelde beraber olduğum kadınlarla uzun süreli beraberliklerim oldu. Ancak bu uzun süreli beraberliklerimde biri haric düzenli görüşebildiğim kimse olmadı. O da telefonda konuşrken annesi gerçek ismiyle kendisine seslendiğinden ve bununda benim duyduğumu anladığında şak diye ilişkiyi bitirdi. Zaten telefon vb bilgileri yoktu bir de mailini kapatınca öyle iletişimsiz koptuk.

Am yalatma videosundaki kadın gibi yalatmak ve am yalatmanın keyfini çıkarmak istiyen

Bu am yalatma videosunu kaç defa izledim bilemiyorum ama bu kadar keyifle am yalatmak ve rahatlamak istiyen bir kadınla tanışmak istiyorum. Bu keyfi yaşamak istiyen kadınlar çekinmeden iletişime geçebilirler.


Kendine güvenen ve karşılıklı gizliliğimize özen gösterebilecek kadınlar iltisime gecsinler.


Sadece vajina yalatmak ve rahatlayıp ağzıma boşalmak istiyen kadınlar karşılıklı gizliliğimize özen gösterebilecek kadınlardan mesaj bekliyorum. Başka bir cinsel beklentim bulunmuyor. Sadece doyasıya am yalamak istiyorum
  • Mesajinızda kendinizi kısaca tanıtınız
  • Istanbul da ikamet eden veya Istanbul'a gelebilecekseniz iletisime gecin
  • Nadiren haftaici aksamları müsait olsamda, Cumartesi günleri tüm gün müsaitim
  • Mesajlarınız direk telefonuma düşmekte müsait olduğum an size geri dönüş yapabilirim.
Adınız:
Mailiniz: *
Mesajınız: *

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.