Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina Yalatmak Sulu Am Yalatmak

Vajina Yalatmak Sulu Am Yalatmak

Sulu ateş gibi am yalamak en büyük keyfim partnerimle ön sevişmeyi vajinasının iyice sulanması için uzattıp sonra am yalamaya başladığım da oldu. Özetle am yalamak özellikle sulu am yalamak en keyif aldığım sey vajinasını yalatmak ağzıma boşalıp rahatlamak istiyen hanımlar iletişime geçebilirsiniz.

Am suyuna doyamadığım iki kadın oldu

Güzeller güzeli izmirli avukat afet

Kendi evine davet edip bir iki saatte iki defa ağzıma boşalan afeti unutamam. Hiç unutmadım da ama şimdi evli güzeller güzeli bir oğlu var. Sanırım eşine yalatıyordur ki yalatmaktan bu kadar keyif alan başka bir kadın karşıma çıkmadı. Sahibilik yapıyordu ama bunu maddi çıkar elde etmek için degil o harika sulanan dokunduğum an bir cesme misali ağzıma akan ve yirmi dakikalık yalamadan sonra başımı kavrayıp her damlasını yalattığı harika boşalma anı seni hiç ama hiç unutamam.

Arabada am yalamak

Bu benim en özel kadınım arabadan sonra yalayamadım ama güzel avukattan sonra ama ondan çok daha fazla sulunan karşıma çıkan tek kadın. Damla değil abı hayat gibiydin. Maillesirken söylemişti seni am suyuna doyuracam diye doyamadim ama öyle sulanan da karşıma çıkmadı. Güzel ufak tefek minyon Burcu'm.

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.