Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sadece yalatmaya istekli kadinlar

Sadece yalatmaya istekli kadınlar

Am yalatmaya istekli kadınlar iletişime gecsinler. Naz kapris yapacaksanız açıkçası birincisi aradığım şey yalatmak istelemeli ağzıma amcığını dayayıp yalatacak ağzıma bosalmak istiyecek bunun hayalini kuracak kadınlar. Yoksa zaten rica minnet etsem yalvarsam eşimde sonunda razı olur. 

Arayışım am yalatma isteği tavan yapmış bunun hayalini kuran bir kadın

Am yalatma isteği genc kızlarda harika ama onlarda sanalda cok iyiler. Mesajlaştıgımda farklı baş basa kaldığımızda farklılar. Kasılıp kalıyor bir türlü, sozde dinlemez cogu tecrübeli olanlar sanki onlar. Bu nedenle olgun kadınlar özellikle evli veya evlilik yaşamıs kadınlarla hem ilerisimiz daha güzel hemde öyle bir alışma devresi yani yanındaki erkeğe alısma sureleri yok nedenecek kadar az. 


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.