Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Semanur Tam Bir Hayal Kirikligi

Semanur Tek Kelime ile Hayal Kırıklığı

En son Eskisehir'li ögretmeni mi yalamıştım. Keyfine güzelliğine doyamadım ki bu pandemi hayallerimi sikti attı, devamlı ayda en azında bir defa gelip o kıllı harika amcığını yalatacaktı. Son am yalama videomda yaladığım güzeller güzeli.. Deliklerinin ikisini de ayrı keyifle yalamıştım. Yüz güzelligi başka amcığını yalamak bambaşkaydı. 



Semanur, yukarıdaki fotoya benzer güzellikte 23 yaşında, muhasebeci (meslekdaşım)  balıketi, karakaş, harika gözler ve güzel iri çıkık kalçalar. Türbanlı hatunlar da dikkatimi çekmiştir, kalçaları cogunun çok güzel, çıkık sabaha kadar öpsem okşasam insan doymaz, harika kalaçaları var. Semanur'unda öyleydi, guzel kalcalara sahipti. 


Bir kaç günlük sohbetten sonra şu an çalışmadığım için onun kendini ayarlamasını bekledim. (Çalışmadığım iş tekliflerine açığım, özellikle kadın bir işverenim olsa tek yaşamadıgım sey) Hiç huyum değildir ama  anadolu yakasından bilmediğim bir suit ayarlamak zorunda kaldım. Kendisinin istegiyle, ama şansa suit temiz güzeldi, fena çıkmadı. Her şey harikaydı, aylar olmuştu ve am yalatmak isteyen ateşli bir kadınla beraber olacaktım. 

Suit ayarlandı, bir cafe de oturduk, 10 dakkalık kısa bir sohbet ve benimle olmak için çok hevesliydi, sanal alemde yani mailleşirkende istekliydi ama yüzyüze tanışınca daha hevesli ve aceleciydi. Suitti ayarladın degil mi, kaç saat beraber olacaz, yeter mi o kadar beraberlik, rahatlar mısın, aslında tüm bu sorular kendisi icindi. Benim görüntümdende memnundu, fotolardan daha hoş gözüyormuşum, hoş bir adammışım, yalan söyleyemem genç bir kızdan bunları duymak hoşuma gitti ve iyice azdırdı, iyice heveslendim. Hani zaten çok azmıştım ama genç güzel bir kadının ağzından bunları duymak çok hoşuma gitti. Konuşurken kalcalarını oturduğu koltukda hareket ettirmesine hasta olmuştum. Yanıyordu amcığı yalayıp tüm am suyunu emecektim. Ateş parçasıydı, memeleri kıyafetinden belli olmuyordu ama benimle paylaştığı fotolarda harika gözüküyorlardı. Utanıyordu cok fazla gözlerimi vucuduna dikemiyordum. Yiyecek gibi bakıyorsun dediğinde evet hemde çok keyifle yiyecem dedim.

Daha fazla bekliyemedik elele suitin yolunu tuttuk. Böyle suit veya otele giderken beraberimdeki kadının sevgilim gibi gözükmesi benim için önemli, elele ve birbirimize ismiyle hitap edip karşımda işlemleri yapan kişi sevgili oldugumuzu sanmasını isterim. Yanımdaki kadına birinin olumsuz bir gözle bakmasını istemem. 

Suite kayıt işlemleri yaptırmak anahtarı almak vs dayanamıyordum. Güzellik de heyecanlı ve istekli bir an önce ağzıma vermek için asansöre koşaradım, başka bir kat çağırmaması için acele edisi, giderek beni azdıran hoşuma giden ayrıntılardı. 

Odanın kapısını açtık iceriye girdigimizde  hem bir rahatlama oldu hem de bir sessizlik. Maskesini çıkarttı, belini kavrayıp çektim ve ilk öpücükle birlikte Aşkım bir elimizi yüzümüzü yıkasak demisti. Aklımdan çıkıyor su pantemi durumu. Soyunup dökünüp elimi yüzümü yıkadım sabunladım. Semanur da bu arada türbanını çıkardı, altında ince bir pantolon gibi ama şefaf bir sey elbise ( ilk defa gördüm) saçlarını açtığında omuzlarına kadar saçları ustunde askılı penye harika gözüyordu. Güzelligine vurulmuştum. Bir iki dakika sonra öpüsmeye başladık (öpüşmek ama doya doya öpüsmek çok hoşuma gider, dudaklarımın hassaslaşıp sonradan yara olmuşlugu vardır.) dudakları, ağzında cerez kokusu delirtiyordu, ya çerez kokusuna bitmiştim. Yatağa uzattım altıma aldım bacaklarını açtı sikim direk yuvasına sığınmıştı ateş gibi yanan amcığına yerlesmişti. Sikimde ateş ve kalp atısını hissediyordum. Dudaklarinı boynunu cenesi opuyordum. Nefesi degismis atletimi ve onun askılı penyesini ve sutyenini çıkardım. Memelerinin uçlarını emdim yaladım ısırdım ufak ufak öptüm sertlesmis iyice belirmişti, eme eme kenarlarını kizarttım basımı bastırıyordu. Memelerini yalamamı izlerken öpuyordum, sikime baldırını sürttüyordu, sikimi eliyle okşadı kavrayıp sıktı. Artık dayanamıyordum soydum tamamen kıllanmıs amcığı giydigi kilottan belli oluyordu. O da amcıgın kıllı olmasını seviyormuş. Kilodunu indirdiğimde iki manzara dikkatimi çekti amcığından akan am suyu kıllarına ve kiloduna bulaşmış en sevdiğım manzara yalamak için sabırsızlandım ve aynı zamanda kiloduna bulaşmış kakası, yani götü boklu ve bu bol kiloduna da bulaşmış iğrençti. Türbanlı kizlardan hiç beklemedigim manzara bu duruma hala şaşırıyorum ki türvansız kadınlarda veya kızlarda karsılaşmadim. Am yalamadığımdan göte bulaşmadan amcığını yalamak geçti aklımdan yaladımda bir kaç dakika ama dayanamadım. Bu ne hal deyip kalktım, igrendim. Göt deliğinin çevresinde bok parçaları.. 



Ne oldu ne olacak diye doğal olduğundan dem vurdu. Temizlemi ister misin dedi, onu görüşmeden önce yapacaktın dedim. Giyindik, kalktı gitti, giderken suitten çıkmadan emin misin dedi. Sonra arkasına baktı ve çekip gitti.

Internetten bulduğum bu kilot daha temiz... 

Türbanlı ve kişisel temizliğine özen göstermeyen ikinci partnerim. Birincisi de felaketti, ama onu görmezden gelmiştim. 

KİŞİSEL TEMIZLIĞINE ÖZEN GOSTERMEYENLER ILETISIME GEÇMESIN!!!

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.