Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina Sütü

Vajina Sütü

Vajina yalatmak ve rahatlamak istyen bir kadınala tanışmıştık. Boşanmış üç cocuklu 40'lı yaslarda bir şiketin insan kaynakaları sorumlusu olarak çalışan bir kadın. Sarışın küt saçlı balıketi sayılabilecek güzel alımlı ve anadolu yakasında oturan bir kadındı.

Vajinam fazla sulanıyor senin için sorun olur mu?

Sohbetimizin devamında gelen soru buydu. Blogumu cok dikkatli okumadığı belliydi. Am yalamak özellikle sulu am yalamak en büyük keyfim olduğunu bilirdi. Kendini parmaklayıp sulanmış amcığının fotosunu gönderdiğinde aklım çıkmıştı. Bembayaz süt gibi bir sıvı sanki akıyordu. Aklım çıktı ilk defa böyle bir şey görüyordum ki bir an önce yalamam gerekiyordu. 

Filiz di bu güzelliğin ismi, Filizle defalarca bulustuk defalarca yalamadım kendisini ve benim için en özel kadınlardan birisiydi. Güzelligi başka bir güzeldi yalatma istegi bambaşka özel hayatinda bazı problemler yasadı. Koptu ilişkimiz .. Hala bazen aklima gelir.







Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.