Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Isyerinde Am Yalatmak

İşyerinde Am Yalatmak

Vajina yalamamın yani her gün yalamamın iki yolu mevcut. Birincisi evlendigim kadınla bunu yaşamak ki artık bu mümkün değil ikincisi ise aynı işyerinde çalıştığım birisiyle beraber olabilmek ki yaşamadığım ve yaşamak istediğim yalnız bu kaldı. 

Patron veya yöneticim veya baska bir konum olması önemsiz sadece işe alımı gercekleştirecek birisi olması ve am yalatmaya istekli olması yeterli.

Twitter | Instagram | Mail Gönder

Şaka yapmıyorum gayet ciddiyim. 15 yıllık tecrübeli bir muhasebeciyim. Muhasebeciye ihtiyacı olan 30 - 50 yaş aralıginda evli veya bekar ama her gün yalatmak istiyen bir kadın arıyorum. Bulabilir miyim sanmıyorum ama şansımı denemenin ne sakıncası olabilir ki.

İşin stresinden iş yerin vajinasıni yalatarak ağzıma boşalıp rahatlamak istiyen bir kadın çıkar mı, çıksa süper olur. Tabiki bazı haftasonları da görüşebiliriz. Hatta il dışı iş programı olursa sabaha kadar sevisebiliriz. 



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.