Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sevgilim Olmasini Cok Isterdim

Genç güzel ve tamamen dış görünümüyle bana hitap ediyor. Güzel yüzü harika hatları bir kac yıl once gördüm videoyu görür görmez içimi titretti. Gençliği güzelligi bir yana geniş kalcalarına ve o harika amcığına bayıldım. Iri kalcaları ve baldırları ve muhteşem amcığı tam hayalimdeki gibi tabi ten rengi daha açık olsa daha güzel olurdu ama esmer güzele de hayır demem. Dudakları bakışı gözlügü kalaçalari göt deliği hepsi ama hepsine bayıldım.

Gülümsemesi, koca götü , dudakları hepsi ayrı güzel. Bayıldim sana güzelim. Her zerresini öpüp emmek yalamak isterdim.



Olgun 30'lu yaşlarda sevgili arıyordum ama her seyi bu kadar güzel bir kız için esnetirim. Konum olarak yakın olmasını isterdim. Yakın ve türbanlı bir sevgili olsun isterdim. Hatta kabul ederse dini nikahta kıyabilirim. 

Hayatında olgun bir erkek arayan ve belirli çercevede görüşmek istiyen belki istanbul'a universite okumak icin gelen veya işinde gücünde haftada bir kac gün buluşabilecegim karşılıklı sadakat icinde güzel bir ilişki yaşayacağım artık ne kadar bu  şekilde sürer bilemiyorum. 

Hayal işte ;)



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.