Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kadinlara vajina masaji

Kadınlara vajina masajı

Vajina masajı nedir ve nasıl yapılır

Vajina masajından kastım, vajinanızı sulamdırıp dilim ve dudaklarımla bosalanakadar yalamak emmek, sizi rahatlayıp ağzıma boşalıp keyfini çıkarana kadar size dilim ve dudaklarımla masaj hizmeti vajina masajı yapmak.

Vajina yalama fetisisti bir erkegim ve vajina yalamak benim icin bir tutku. Vajinasını yalatmak isteyen kadınlarla tanışmak istiyorum.
Deneyimlerime dayanarak bu işte profesyonel oldugumu söyleyebilirim. Profesyonel bir vajina yalayan bir erkeğim ancak tamamen ücretsizim.

Vajina yalatmak
Vajina Masaji
Vajinanıza masaj yapar gibi saatlerce keyifle ve zevkle yalıyabilirim. Amacım doya doya am yalamak. Vajina dudaklarında dilim ve dudaklarımla masaj yapmak. 

Evli olgun bir erkeğim esim bu cinsel istegimi rahatsız buluyor. Bense am yalamadan duramıyorum. Keyifle vajinanızı yalatıp rahatlamak istiyorsanız iletisime gecmeniz yeterli. 
Sadece istanbul ici hanımlara hizmet veriyorum. Veya istanbula gelebilecek hanımla. Cesaretinizi toplayıp mesaj atın. 
@oralmasajxyz
oralmasaj@gmail.com


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.