Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paris Hilton Keyifle Yalatiyor

Paris Hilton keyifle yalatıyor

Paris-hilton-cunnilingus-video-pussyeating
Paris Hilton Am yalama videosu

Ünlülerin videoları her zaman merak etmisimdir. Merak etmiyen de tanımadım. Merak etmediğini söyleyen de açıkçası bana gercekci gelmez. Ama izlemek icin çok çaba icine girmem. Bakındığım siteler de varsa izlerim yoksa site site dolaşmam. Mesela bu video hic dikkatimi çekmemisti. Taki Paris Hilton'nun am yalatma videosu oldugunu ögrendigim ana kadar. Video uzun baya uzun ama buyuk kısmında Paris Hilton'nun sevgilisine vajisını yalattığı görünce çok özel bir video oldu. 

İsin etik veya ahlaki boyutuna girmiyecem benim am yalama videolarımı partnetlerim cekiyor. Benimle sonradan paylasirlarsa paylasabiliyorum.

Paris Hilton'un am yalatma videosu bir kac açıdan hosuma gitti. Keyfine düşkün ve basarılı kadınlar hayattan zevk almaya çalışırlar. Paris Hilton basarılı bir kadın mı bilmiyorum ama hayattan keyif almayı bilen bir kadın. 

Benim beraber olduğum veya beraber olmak icin benimle iletişime gecenler hep kendi ayakları üstünde duran kadınlar. Hayattan daha fazlasını talep eden kadınlar. Çalışan iyi egitimli ve kendine güvenleri olan, erkek egemenliginden sıyrılmış kadınlar. Bu konuyu daha detaylı yazmam gerektiğini düşünüyorum. Şimdilik Paris Hilton'un am yalatma videosu sizinle paylaşıyorum. 

Bu arada internette blogum artık çok fazla çıkmıyor ama bir sürü am yalayan erkek türedi. Bilemiyorum ne kadar ilgilisiniz ama hepsi benim blogum sayesinde. Yabancı siteler de benim tamamen bir anlık isimlendirmemden dolayı oralmasaj olarak am yalama videoları yayınlaya başlamışlar. 
Kadın blogların sevgilime nasıl oralmasaj yaptırırım tartışmaları başlamış. 10 yılda tüm dünyaya oralmasaj terimini yerlestirmeye başladım. 20 yıl sonra am yalama günlük dilde Oral Masajdiye isimlendirilecek.

Vajinasını yalatmak istiyen hanımlar iletisime gecebilir. Lütfen sadece istanbul içi veya istanbul'a gelebilecek kadınlar iletişime geçsinler. Kişisel temizliginiz önemli ama en önemlisi am yalatmak için istekli hatta bir erkeğin ağzına dayayıp saatlerce yalatmak istiyen hanımlar iletişime geçsinler.


Vajinasını yalatmak istiyen hanimlar cekinmeden mesaj atabilirsimiz.


Adınız:

Mail Adresiniz:

Mesajınız

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.