Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina Yalayan Erkek

Vajina Yalayan Erkek

Vajina yalama am yalama fetişisti evli bir erkeğim

Esimle sıradan bir cinsel hayata sahibim ve bildim bileli ergenlikten itibaren en fazla hayalini kurduğum sey doyasıya am yalamak. Ama defalarca eşimle yaşasamda bu öyle istediğim gibi olmuyordu. Yani o yani eşim am yalatmaktan keyif almak bir yana her defasında of artık yetmez mi, bitmedi mi, yetmedi mi gibi cümlelerle o anında anasını sikiyordu. En sonun bir tartışmamızda hic alakası yokken durmadan oramı yalamak istiyorsun 'sapık mısın' gibi bir laf edince bir daha onu yalamak bir yana amcığına bile bakmadim. Tatsız zevksiz istedigi gibi sikip yattık.




Am yalamadan bir hayat cok anlamsızdı

Bende çözüm olarak am yalatmak istiyen vajinasıni yalatmayı hayal eden veya vajina yalatmaktan keyif alan kadınlarla iletisim kurabileceğim oral masaj blogumu kurdum ve sadece " am yalatmak " "vajina yalatmak" kelimelerine duyarlı blogumu yazmaya basladım. 

İlk am yalama videom

Blogumdan benimle iletişime gecen kadınlardan birisi güzel uzun soluklu bir beraberligimiz oldu. Hic bir zaman kim oldugunu bilemedim ama onun am yalayıcısı oldum ki bu videoyu da cektikten sonra benimle paylaşan ilk kadın oldu.

Sadece keyifle vajina yalamak istiyen bunda hem becerikli hemde tecrübeli olgun bir erkegim

Sadece keyifle am yalamak istiyorum başka bir amacım yok. Am yalatmak veya vajina yalatmak istiyen kadınların kafalarinda suphe duymadan iletisime gecmelerini bekliyorum.
Kisisel bir bilginizi söylemenize gerek yok mail veya sosyal medyadan tanisabilir ve sadece sosyal medyadan ilerisime geceniliriz.



Sadece vajinasını yalatmak ve rahatlayıp ağzıma boşalmak istiyen kadınlar mesaj atsınlar. Başka bir cinsel beklentim bulunmuyor. Sadece doyasıya am yalamak istiyorum.

Hakkımda ve İletişim

78'li 40'lı yaşlarda am yalama fetişisti erkeğim, eşim am yalatmayı sevmedigi icin ve  sapıklık olarak gordüğü için 2010 yılından beri kadınlara oral masaj yapıyorum. Vajinasıni yalatmak istiyen kadınlarla nette tanışıp karsılıklı birbirimize güvenirsek bulusup saatlerce keyifle vajinalarıni yalıyorum. Sanşlıysam ve partnerim rahat ederse keyifle ağzıma boşalıyor. Sulu ve kıllı am yalamaya bayılırım.
  • Mesajinızda kendinizi kısaca tanıtınız
  • Istanbul da ikamet eden veya Istanbul'a gelebilecekseniz iletisime gecin
  • Nadiren haftaici aksamları müsait olsamda, Cumartesi günleri tüm gün müsaitim
  • Mesajlarınız direk telefonuma düşmekte müsait olduğum an size geri dönüş yapabilirim.
Adınız:
Mailiniz: *
Mesajınız: *

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.