Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yalamak icin Hayalini Kurdugum Amcık

Yalamak için hayalini kurduğum Amcık


Amcığa aşık olunur mu, ben olurum. Hayalini kurduğum amcık işte tam olarak bu hatunun amcığı. 

Tabiki yaladığım her amcığın istediğim gibi olması önemli değil ama şu güzellik karşı konulmaz. 

Kıllı, iri belirgin vajina dudakları, sulu ve çok hassas anladığım kadarıyla. Videosunu nette gördüğüm an ağzımın suyu aktı. 

Ya sevgilisine şov yapıyor ya da internetten şov yaparak para kazaniyor. Bu arada belirtmek isterim türbanlı kadınlar sevişmek istediklerindr eğer ortam musaitse yani dışarıda felan değillerse veya zaman kısıtlaması yoksa kesinlikle türban takmazlar. Hatta benim tanıştığım seviştiğim hiç bir türbanlı, tesettürlü hatun türbanla beraber olmadı. Başbaşa kaldığımızda ilk önce türbanı çıkarırlar öyle rahat edilebilecek bir giyim değil türban. Bu nedenle piyasada ki videolar eger ev de veya rahat bir durumda olduklari halde türbanlı ise videodaki kadın bilin ki tamamen fake bir videodur. 

Neyse bu gereksiz açıklamayı da yaptıktan sonra bu harika amcığı izlemeniz için paylaşayım.

Dediğim gibi bu benim hayalim ama her yaladığım am böyle olmak zorunda degil zaten bir defa karşılaştım o da zumba egitmeni güzeller guzeli ve harika amcığa sahip bir afetti. 

Ama şoyle bir amcığa dilim ve dudaklarımla saatlerce keyifle am masajı yapabilirim. Vajina masajı yaptırmak isteyen sonrasında ağzıma boşalıp rahatlamak isteyen hanimları bekliyorum. 

@orlmsj
oralmasaj@gmail.com


Am yalatmak
Am Yalamak


Adınız:

Mail Adresiniz:

Mesajınız

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.