Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Guzel Ögretmenim Özlem

Yalamaya doyamadığım güzel ögretmenim Özlem.

İstanbul dışından işlerini de bahane edip gelen güzeller güzeli Öğretmenim Özlem, senin o muhtesem amcığını yalamaya hiç doyamadım. Şimdiler de başında elli dert var ama çok özledim seni güzelim. 

Kıllı yalamayı sevdiğim için uzattığın o kıllı amcığını yalamak bambaşka keyif, genç kızları kıskandıran o ufak çıkık götünü oksamak, tokatlamak ayrı keyifti.



En büyük fantezilerimden birisini gerçeklestırmiştik, tamamen spontane gelişmişti. Amcığını parmaklarken göt deliğini ve parmaklarını tükürüklemek için agzına götürdüğünde hemen amcıgını emmek, beni yönlendirmen orası iste, yavaş, daha hızlı, daha yumuşak... Sonra parmaklarındaki am suyunu ve tukuruklerini yalatması, sen bambaşkaydın. Bir daha görüşsek de görüsmesek de.. 

Bu videodaki amcık güzeller guzeli Öğretmenim Özlemin güzel amcığına çok benziyor. 

Iri vajina dudaklarına sahip amcıklar başka cekiyor. Özellikle hem iri hemde kıllı amlar aklımı alıyor, görünce ağzım sulanıyor, yutkunuyorum. Bambaşka bir şey am yalamak , benim gibi oral masaj yani am yalama hastası bir erkeğe amcığını yalatmak isteyen hanımlar çekinmeden iletişime geçebilirler. 

Am yalatmak vajina yalatmak .. Am yalatma isteği olan, gizliligine özen gosteren ve özellikle evli kadınlardan mesaj bekliyorum. Bekar kadınlar çok eşli yaşadiklarından sağlık konusunda güven vermiyorlar. 

Ne istediğini bilen ve keyifle yalatmak isteyen hanımlar iletişime geçebilirler.

Mail :         oralmasaj@gmail.com
Twitter :   @orlmsj



Adınız:

Mail Adresiniz:

Mesajınız

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.